Medi-Mooi

Medi-Mooi2012-12-12T17:27:05+01:00

Mensen willen er goed en mooi uitzien. Dat wil niet zeggen dat je een perfect uiterlijk moet hebben. Het heeft veel meer te maken met uitstraling en zelfvertrouwen. Met injectables versterken wij uw uitstraling, zodat u zich mooier voelt en het uiterlijk heeft dat bij u past. Om dit te creëren staat voor ons een natuurlijk resultaat, waarbij het karakter en de persoonlijkheid van het gezicht behouden blijft, voorop.

“Nog mooier, een passie…”

Tijdens een kennismakingsgesprek zal de esthetisch arts van Medi-mooi uw wensen inventariseren en een advies op maat geven. Bel ons op tel nr. 036 3100 700

Veroudering

Naarmate we ouder worden ontstaan er rimpels en plooien in het gezicht. Dit komt met name door de verandering van de huid; de elasticiteit wordt naar mate je ouder wordt minder. Een gezicht met veel rimpels wordt vaak bewonderd om zijn karakteristieke uitstraling, dit mag nimmer verloren gaan. Wij streven dan ook naar een vermindering van rimpels met behoud van een natuurlijke uitstraling.

Injectables

Rimpelbehandeling kan gedaan worden door het inspuiten van injectables om groeven, plooien en lijnen te verminderen. Met name fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, marionetlijnen, rimpels in de boven- en onderlip en de neus-lippenplooi zijn goed te behandelen. Wanneer rimpels ontstaan door het gebruik van spieren in het gezicht zoals bij kraaienpootjes en fronsrimpels kan BOTuline TOXine een betere behandeling bieden dan injectables.

Medi-Mooi geeft een uitgebreid advies over de rimpelbehandeling tijdens het eerste kennismakings consult. Elke vraag, elk consult kent verschillende behandelings mogelijkheden. De te gebruiken technieken en materialen worden in dit consult uitvoerig besproken.

Ooglidcorrectie

Een ooglidcorrectie kan de oplossing zijn bij een “vermoeide” blik. Een ooglidcorrectie is medisch gezien een eenvoudige behandeling. Onze ogen spreken, ze zijn expressief en geven onze gemoedstoestand weer. Ze vormen onze non-verbale communicatie. Voor veel mensen is het daarom erg belangrijk een jonge, open en frisse blik te houden. Een ooglidcorrectie, ook wel Blepharoplastiek (blepharo betekent ooglid en plastiek komt van plastische chirurgie) genoemd, kan daarbij helpen. Een ooglidcorrectie kan uitkomst bieden wanneer u last heeft van een vermoeide oogopslag terwijl u helemaal niet moe bent. Een andere indicatie om een ooglidcorrectie te ondergaan zijn hangende oogleden. De oorzaak van verslapping van de huid rond de oogleden ligt in het natuurlijke verouderingsproces, hierdoor verminderd onder meer de elasticiteit van de bindweefselvezels. Met een ooglidcorrectie corrigeren we de rimpelvorming. Medi-Mooi corrigeert allen boven oogleden.

Vergoeding

De meeste verzekeraars vergoeden de ingreep pas slechts als de oogleden half over de pupil hangt. Patienten hebben echter ver voor dit stadium al klachten die hun hinderen in hun dagelijkse aktiviteiten en krijgen dan vaak geen vergoeding voor de ingreep. Wij hebben geen contracten met de zorgverzekeraars, u dient bij ons contant of per pin af te rekenen.