Patiënten over tandarts Tandmere

/Patiënten over tandarts Tandmere
Patiënten over tandarts Tandmere2021-06-30T16:14:25+00:00

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland biedt u een betrouwbaar en eerlijk platform voor patiënten waarderingen. En toont actuele bereikbaarheids- en kwaliteitsinformatie voor patiënten in zijn of haar regio.

ZorgkaartNederland biedt u bovendien de mogelijkheid om uw instelling, praktijk, specialismes en bijzondere vermeldingen onder de aandacht te brengen.

Facebook

Om zo transparant mogelijk te zijn biedt Tandarts Tandmere Almere Poort u de kans om Tandmere Te beoordelen via Facebook, met uw Facebook account!

Log dus snel in op je facebook account en geef je mening over Tandartspraktijk Tandmere Almere Poort

Uw mening telt Wij horen graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Uw reactie is heel waardevol: daarmee kunnen we onze zorg en service verbeteren.  Geef uw suggestie, klacht of compliment dus altijd aan ons door!

 

Klacht

Ondanks de inzet van onze medewerkers kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over de behandeling in onze praktijk. Spreek ons daarover alstublieft aan, dan proberen we uw klacht op te lossen.

Advies van TIP

Komen we er niet uit, dan kunt u uw vraag voorleggen aan het Tandheelkundig Informatie Punt. Die kan u advies geven over welke stappen u kunt ondernemen om uw klacht op te lossen. U doet dat via het speciale contactformulier op Allesoverhetgebit.nl 

Klachtenregeling

U kunt ook uw klacht indienen bij de KNMT, de beroepsvereniging waar deze praktijk bij aangesloten is. Die opereert als een derde, neutrale partij. Via de KNMT zal een onafhankelijke klachtenfunctionaris kosteloos tussen u en uw tandarts bemiddelen, met als doel alsnog een oplossing te vinden.

Geschil

Als u er ondanks de hulp van de klachtenfunctionaris niet uitkomt, kunt u een beroep doen op de Geschilleninstantie Mondzorg. Dat kost €75,-. Bij de geschilleninstantie wordt uw klacht door een commissie van vijf deskundigen beoordeeld. Die geeft een bindend oordeel over uw klacht. De instantie kan een schadevergoeding toekennen tot maximaal 25.000 euro.

 

Meer informatie

Voor onafhankelijke informatie over mondzorg, behandelingen en kosten kunt u terecht op Allesoverhetgebit.nl